Жденіївська селищна рада
Мукачівський район Закарпатська область

19-20 вересня 2024 року у місті Острог Рівненської області відбудеться Всеукраїнський форум для переможця Національного конкурсу “Молодіжна столиця України” під гаслом “БУДЕМО ЖИТИ в Україні”

Дата: 09.09.2024 10:59
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

https://rada.info/upload/users_files/04349366/86594d96d4f53461c4da396d9e616888.pdf

19-20 вересня 2024 року у місті Острог Рівненської області відбудеться Всеукраїнський форум для переможця Національного конкурсу “Молодіжна столиця України” під гаслом “БУДЕМО ЖИТИ в Україні”

На учасників чекають провідні спікери, інтерактиви, нетворкінг, жива музика та нові знайомства. Деталі щодо програми події будуть доступні на сторінках організатора.

У 2022 році м. Острог стало молодіжною столицею України, однак через повномасштабне вторгнення країни-агресора на територію України, захід провести у 2022 році не було можливим.

Основною метою заходу є активізація співпраці між молоддю та місцевою владою, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Декілька слів про захід від організаторів: «Ми хочемо чесно поговорити з вами про безліч речей, що стосуються сьогодення, але при цьому закарбувати вдячність тим, хто виборов для нас найважливіші речі: свободу слова та вибору, щоб ми мали змогу сьогодні збирати таких людей в одному місці і обговорювати суспільно важливі проблеми».

Реєстрація на форум здійснюється за посиланням: http://surl.li/howfvu
Дедлайн: 12 вересня 2024 року.

У разі виникнення додаткових питань, звертатися за номером  – (044) 284-30-26
відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді
управління молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь