Жденіївська селищна рада
Мукачівський район Закарпатська область

Національний конкурс «Благодійна Україна»

Дата: 19.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» проводять 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна» під гаслом «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Реєстрація заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України»

Заявки на Національний конкурс “Благодійна Україна-2023” приймаються до 30 квітня 2024 року (включно). Для участі у конкурсі необхіно заповнити заявку та надіслати її у форматі word на електронну адресу конкурсу: konkurs@blagoukraine.org. Детальніше про конкурс: https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html

Умови участі у конкурсі, перелік номінацій, конкурсна заявка за лінком на сайті конкурсу: https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html

ЗАЯВКИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ НА ОНОВЛЕНУ ПОШТОВУ СКРИНЬКУ konkurs@blagoukraine.org ✅

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь