A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жденіївська селищна рада
Мукачівський район Закарпатська область

Лист Закарпатської облдержадміністрації – обласної військової адміністрації щодо підвищення рівня цифрової грамотності громадян

Дата: 14.11.2023 13:41
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України „Про схвалення Концепції розвитку цифрових компетентностей та затвердження плану заходів з її реалізації” від 3 березня 2021 року №  167-р в межах реалізації державної політики з питань підвищення рівня цифрової грамотності громадян облдержадміністрація – обласна військова адміністрація повідомляє про наступне.

Дія.Освіта – національна освітня платформа актуальних знань та навичок. Тут кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного ж успіху. На платформі розміщені освітні серіали, які поділяються за призначенням (для молоді, для держслужбовців, для публічних службовців, для військовослужбовців, для медичних працівників, для вчителів тощо), а також за професією та за темою. Платформа знаходиться за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

Враховуючи вищенаведене, просимо забезпечити проходження мінімум двох освітніх серіалів (на вибір) та відповідно отримання електронних сертифікатів після успішного навчання усіма працівниками виконавчих органів місцевих рад територіальних громад в терміни до 30 листопада 2023 року.

Окрім того, просимо забезпечити проходження мінімум двох освітніх серіалів (на вибір працівника) та отримання сертифікатів після успішного навчання усіх працівників сфери освіти (рекомендовано: освітні серіали для вчителів) та охорони здоров’я (рекомендовано: освітні серіали для медичних працівників) відповідних профільних закладів, які розташовані на території вашої громади, в терміни до 30 листопада 2023 року. Разом із тим просимо звернутися з відповідними листами до усіх підприємств, установ, організацій будь-якої форми власності, представників бізнесу тощо, які розташовані на території вашої громади.

Додатково інформуємо, що дана ініціатива дозволить:

прискорити процеси цифрової трансформації Закарпатської області та  країни в цілому;

суттєво підвищити рівень цифрових навичок та цифрових компетентностей мешканців області;

підвищити конкурентоспроможність працівників шляхом оволодіння новими цифровими навичками та цифровими компетентностями.

Додатково просимо поширити дану ініціативу на офіційному веб-сайті вашої територіальної громади, а також, за можливості, на офіційних сторінках у соціальних мережах із метою популяризації платформи Дія. Освіта та/або окремих освітніх серіалів для залучення якомога більшої кількості осіб до навчання та здобуття нових навичок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь