A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жденіївська селищна рада
Мукачівський район Закарпатська область

Профілактичний рейд співробітників Мукачівського районного управління Головного управління ДСНС України у Закарпатській області, разом з начальником відділу соціального та цивільного захисту Жденіївської селищної ради

Дата: 28.04.2023 13:58
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

З метою запобігання пожежам в житлових секторах та екосистемах, 27-го квітня співробітники Мукачівського районного управління Головного управління ДСНС України у Закарпатській області, разом з начальником відділу соціального та цивільного захисту Жденіївської селищної ради, провели роз’яснювальну роботу з мешканцями Жденіївської територіальної громади.

Під час профілактичного рейду фахівці Служби порятунку «101» пояснили співрозмовникам, що у більшості випадків, причиною виникнення пожеж в житлових секторах та екосистемах є дії громадян, які необережно поводяться з вогнем та не дотримуються вимог правил пожежної безпеки в побуті. Також роз’яснювали алгоритм дії під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів.

Мешканцям нагадали про заборону відвідування лісу в період воєнного стану та розповіли, що у такий важкий для країни час підпали сухостою значно додають роботи рятувальникам, а також про адміністративні санкції, які будуть застосовані до палія.

Наприкінці бесід фахівці ДСНС вручали тематичні листівки та пам’ятки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь