A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жденіївська селищна рада
Мукачівський район Закарпатська область

6 грудня − День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 09:05
Кількість переглядів: 116

День Збройних сил України встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році і відзначається щороку 6 грудня − у день прийняття Закону України «Про Збройні сили України».

День 6 грудня – це свято самовідданості та благородства, якими володіють справжні визволителі та оборонці рідної землі. Це свято всіх тих, хто віддає свої знання, мужність, силу та професіоналізм справі оборони України. 

 Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше.

 ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків та мужніх жінок. Українська армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Сердечно зичимо миру та спокою усім українським військовослужбовцям, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку в кожній оселі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь