A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жденіївська селищна рада
Мукачівський район Закарпатська область

Рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Дата: 28.05.2021 14:28
Кількість переглядів: 4271

Рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»
З метою ознайомлення та навчання дітей основам пожежної безпеки, роз’яснення різноманітних аспектів безпеки життєдіяльності та популяризації професії рятувальника – для учнів Жденіївського ЗЗСО I-III ступенів рятувальники місцевого підрозділу ДСНС провели 24 травня громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»
Захід став для присутніх цікавим наглядним уроком на свіжому повітрі, під час якого вони ознайомилися із діяльністю пожежно-рятувальної служби і зрозуміли, якими важливими є правила безпеки життєдіяльності у повсякденному житті. Під час акції дітям продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні у місцевих вогнеборців, розповіли про випадки пожеж на території селища та про причини їх виникнення.
Працівники Служби порятунку звернули особливу увагу присутніх на важливості дотримання основних правил безпечної поведінки у побуті, а також діти дізналися, як правильно діяти у разі виявлення вибухонебезпечних, або схожих на них підозрілих предметів, щоб не трапилося непоправне.
Дітям розповіли, як евакуюватися із задимленого приміщення, якщо ти вдома один. Ця зустріч справила велике враження на усіх присутніх, адже заходи у рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» – це дуже важлива та переконлива форма навчання. Коли на конкретних прикладах не тільки пояснюються такі прості, але важливі правила безпечної поведінки, а й зав’язується цікаве спілкування - діти вчаться відповідально ставитися до свого життя і життя своїх рідних та близьких.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь